Luchtdruk Vibrator

Luchtdruk vibrator: Wat is dat nu eigenlijk?

Speeltjes voor in de slaapkamer, ze zijn er tegenwoordig in alle kleuren en maten. Dildo’s, vibrators, mini vibrators, eitjes en ga zo nog maar even door. En tegenwoordig zijn veel vrouwen helemaal weg van de luchtdruk vibrator. Maar wat is de luchtdruk vibrator nu eigenlijk? In deze blog vertellen we je er meer over.

Wat is een luchtdruk vibrator en hoe werkt het?

Van vibrators zijn we gewend dat ze trillen. Van heel zacht naar heel hard en sommige hebben zelfs een voorgeprogrammeerd ritme die je dan kan helpen tot je hoogte punt. Een luchtdruk vibrator werkt anders, zoals de naam het al zegt werkt deze met luchtdruk. Deze vibrator richt zich op de clitoris.

De beleving is heel anders vanwege het zuigende effect van deze vibrator. Door de mond van deze vibrator op de juiste manier op je clitoris te plaatsen krijg je een effect dat lijkt alsof er iemand zachtjes  aan je clitoris zuigt. De bloedsomloop in je clitoris wordt hierdoor extra geactiveerd en dat zorgt ervoor dat vele dames een heerlijk orgasme krijgen.

Er zijn luchtdruk vibrators die verschillende standen hebben. Er bestaan ook luchtdruk vibrators die waterdicht zijn zodat je ze bijvoorbeeld heerlijk ontspannen kunt gebruiken in bad.

Heeft de luchtdruk vibrator dan geen nadelen?

Iedere vibrator heeft zo zijn voor en nadelen. En zo heeft de luchtdruk vibrator ook nadelen. Zo is het schoonmaken van deze vibrator wat lastiger. Ook is de vibratie kracht niet super groot. Dus ben je iemand die van meer harde trillingen houd, dan raden we je een andere vibrator aan. Toch adviseren we je deze beleving een keer mee te maken.

Heb jij deze leuke vibrator al eens geprobeerd? Laat het ons dan weten in dit topic (VIP) en vertel ons wat jouw favorite speeltje is. Valt deze daar onder?

Ben je helemaal nieuwsgierig geworden naar de luchtdruk vibrator? We zetten er hier een paar voor je op een rijtje:

Luchtdruk vibrator Luchtdruk vibrator luchtdruk vibrator luchtdruk vibrator

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord